Om mig

Lad mig fortælle dig om GLÆDEN.

Jeg har haft en god barndom. Der er ingen overgreb og traumer af de store slags. Så ja jeg har været glad som barn og ung, men under alt hvad jeg har oplevet og gjort i mit liv ligger der en følelse af ikke at ville være her og ikke at være god nok. Og den påvirker/farver tydeligt mit liv og mine oplevelser med en form for distance og ked-af-det-hed. Så ja jeg har været glad men har ikke følt glæden helt ind i sjælen fordi jeg ikke tillod mig selv det – jeg var ikke god nok, ikke værd at elske.

 

Så jeg har brugt det meste af mit liv indtil nu på at lede efter den accept udenfor mig selv ved at finde mennesker der ville være sammen med mig, ved at søge højt og lavt efter en der ville elske mig over alle andre, ved at få børn for så er lykken gjort (iflg. Samfundsnormen), ved at tage en uddannelse og have et godt job og alligevel var der noget jeg manglede, alligevel gik jeg ned med stress

 

Jo der er lommer af total lykke der står lysende klart i mit liv men resten er en grå tåge af at prøve at leve op til de forventninger som jeg troede at andre havde på mine vegne. En grå tåge af at prøve at være ”normal” og føle at jeg fejlede i livet totalt.

 

Da jeg gik ned med stress, kom det til at stå klart for mig at det her liv jeg havde opbygget ikke var det jeg drømte om …..

– men hvad jeg så drømte om vidste jeg ikke.

Jeg vidste dog med mig selv at jeg ikke ville give afkald på min dejlige mand og mine skønne børn eller det hus vi bor i lige nu for det her er stedet mine børn skal vokse op og der hvor jeg havde noget at lære. Men hvad jeg skulle lære vidste jeg ikke. Jeg vidste bare at jeg ville være glad/lykkelig som jeg så alle dem rundt om mig være. Så første skridt var at sige jobbet op og starte en ny uddannelse – for den uddannelse har jo gjort både min mor og min veninde glad – så virker den vel også for mig!?

Der kom jeg ikke langt før jeg var ved at opgive livet igen. Hvordan jeg kom videre derfra ved jeg ikke præcist men der dukkede de mennesker op i min verden og på FB som kunne hjælpe mig videre på min vej. Mennesker som hjalp mig med at finde ind til den jeg er og til at jeg kan høre det min sjæl hvisker til mig er den vej jeg skal gå ligegyldigt om det giver mening og om der er andre der går den vej.

 

Det bragte glæden ind i mit liv igen. Jo jeg oplever stadig frustrationer, ked-af-det-hed og vrede men nu lever jeg det hele og ikke bare overlever det. Nu er det glæden der er min grund-følelse og ikke distancen og den der grå-intethed der fylder.

 

Det er det jeg kan hjælpe dig med – at finde ind i dig og høre din sjæl, så du kan gå den vej der er din og ikke bare overleve livet men faktisk leve det med GLÆDE.

Drømmer du også om at leve livet i stedet for at overleve så start her med mit super populære og indholdsrige webinar om livsglæde – du skriver dig samtidig op til mit nyhedsbrev fyldt med glæde og magi

Lev livet med glæde

Når glæden gennemsyrer dit liv er det bare dejligere og du har mere overskud.

– men ved du egentlig hvad der gør dig glad?

Hvad der skal til for at leve det liv der er det rigtige for dig?

Har du de redskaber der skal til for at du kan leve dit liv og ikke det liv du TROR det er meningen eller nødvendigt at du lever?